top of page
Buscar
  • Foto del escritorMatricària

Identificació de fauna i cens d'amfibis a la riera de Rajadell i el torrent de l'Oller

Actualizado: 11 abr 2021

"A Manresa hi ha riera!"



Per aquest abril preparem la tercera i última activitat del projecte finançat per la Diputació de Barcelona. Es tracta d'una Descoberta i identificació de fauna i flora, incloent un cens d'amfibis, de la riera de Rajadell en el tram del Xup fins al gorg de les escaletes, i afegint el tram baix del torrent de l'Oller.


El cens d'amfibis vol contribuir i col·laborar a millorar el coneixement dels amfibis presents al municipi de Manresa sumant a l' informe Tòtil i altres amfibis de Manresa, elaborat i publicat durant el 2019.


Per poder dur a terme tal activitat, comptem amb la col·laboració dels biòlegs Ferran Fitó, autor de l'informe i coordinador del cens, i de Joan Manubens, que ens acompanyarà en la sortida de descoberta i identificació de la fauna i flora i conduirà els censos.


L'activitat es durà a terme el proiper dissabte 17 d'abril i tindrà una durada de 4 hores, de 17 a 21:00h.

La primera part serà el descens del tram de riera descobrint i identificant rastres o presència d'animals, a la par que interpretant la riera i les seves dinàmiques o impactes, fins al gorg de les escaletes i tram baix del torrent de l'Oller. Un cop al capvespre ens posicionarem en els punts de cens d'amfibis per tal de poder-los dur a terme en el seu moment àlgid.


L'activitat tindrà inici a les 17:00h al pont del Xup amb retorn al mateix lloc.


Important calçat i roba còmode, i portar lot frontal o altre per el retorn.


Es vetllarà per el manteniment de les mesures preventives antiCovid.

26 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page