top of page
Buscar
  • Foto del escritorMatricària

Feta la 1a verema al Secà de la Camareta!


Estem molt contents de poder anunciar que s'han assolit i superat el mínim de socis necessaris per tirar endavant el projecte, i encara més, ja s'ha fet la verema d'aquest cicle productiu 2021!!


Ha estat una bona anyada tot i la sequera que ens ha acompanyat durant l'estiu. Al ser un territori amb sòls profunds i una capa freàtica prou alta, ha permès que els ceps podessin desenvolupar-se bé i no es veiguessin afectats per l'escassetat d'aigua.


En la verema festiva que es va dur a terme a mitjans de setembre van participar una 40a de persones de totes les edats, amb molta entrega i ganes de treballar!

Es van recollir 1100 kg de raim macabeu en 1 hora i mitja!! I encara en volien més!

Vam acompanyar la jornada amb un bon esmorzar de pagès entre vinyes tot amenitzat i disfrutant de l'animació del Lluís Atcher i el seu acordió.

I per als més menuts, i els més motivats, vam xafar raïm alla mateix i acabar-lo de premsar amb premsa manual in-situ.

Tots els participants es van poder endur most i una mica de raïm.

Vam concloure la jornada amb l'entrega dels 1000 kg de raïm macabeu a Collbaix-Celler el Molí, on Agromonistrolet SL ens vinificarà aquest esplèndit raïm de vinya vella!

Ja esperem el desembre per probar el vi jove! I cultivarem la paciència per deixar-lo madurar en ampolla, i encara més el que posarem en bota de roure i deixarem criar!







10 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page